Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending met PostNL € 3,95

Spullen

Als ik het heb over spullen, heeft dat voor mij een wat vieze bijsmaak. Zeker als het om nieuwe spullen gaat. Zodra je het hebt gekocht, weet je dat het ooit afval wordt. We moeten consuminderen om de aarde niet uit te putten. Als koper neem je (gewillig) de rol van consument aan, waar bedrijven je continu in duwen door bij elke gelegenheid hun spullen aan te prijzen, wat dan ook te pas en te onpas gebeurt. Het hele internet lijkt wel overgenomen door bedrijven die je iets willen verkopen.

Ik voel dan ook enige terughoudendheid om op mijn eigen blog producten aan te prijzen. Mijn hoop is vooral dat lezers hier inspiratie vinden, zichzelf herkennen, ontspannen, glimlachen en de eenvoud leren waarderen. Het laatste dat ik wil is iemand iets aanpraten. De beste fiets is de fiets die je hebt. En dat geldt ook voor je fietspomp, -bel, -computer, enzovoorts.

Toch heb ik een Spullen-pagina, die ik – jawel – vandaag heb aangevuld. Ik heb alleen spullen opgenomen waarvan ikzelf geniet omdat ze van uitstekende kwaliteit zijn en mijn fietsplezier vergroten. Daarbij heb ik vertrouwen in m’n lezers om zelf goede afwegingen te maken als het gaat om het kopen van nieuwe spullen. Bovendien heb ik geen enkel belang bij de verkoop.

Teruglezend vind ik het toch weer een overdreven inleiding. Nou ja, tot slot dan: als je geld toch ergens naartoe moet, is fietsen één van de beste opties. Dus investeer, en geniet ervan!

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *