Werkplaats en afhaalpunt in Den Hoorn zh

Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending binnen NL € 3,95

Doneer je fiets

Herken je dit? Je hebt een fiets staan die je niet meer gebruikt. Misschien staat ‘ie zelfs een beetje in de weg. Je moet ‘m ooit nog eens weg doen of verkopen. Iemand anders zou er best plezier van kunnen hebben, maar er mankeren wel wat dingen aan. Eerst naar de fietsenmaker brengen? Zonde van het geld. Zo verkopen? Weinig kans dat iemand daarop zit te wachten. En dus staat die fiets daar al een poosje…

Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik kan ‘m goed gebruiken en als je in Den Hoorn of omgeving (Delft, Wateringen, Rijswijk, Schipluiden) woont, kom ik ‘m gratis ophalen.

Om ervaring op te doen als fietsenmaker, knap ik komende maanden zoveel mogelijk fietsen op. Na een vakkundige revisie en de nodige nieuwe onderdelen geef ik jouw fiets een extra leven. Dat is wel zo duurzaam. Bovendien helpen we zo iemand anders aan een goede, betaalbare fiets!

Stuur me via WhatsApp of het formuliertje hieronder wat gegevens en een foto van je fiets. Dan laat ik zo snel mogelijk van me horen.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon *

  Woonplaats *

  Foto uploaden (max 5 MB) *

  Mankementen *