Werkplaats en afhaalpunt in Den Hoorn zh

Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending binnen NL € 3,95

3x de Mont Ventoux = toekomst voor kindslaven

Daar gaan we weer, maar nu voor 3x

Op 21 september ga ik net als vorig jaar de Mont Ventoux op fietsen. Het doel is hetzelfde, de klim niet. Om het voor sponsoren interessant te houden, heb ik de uitdaging wat vergroot. 🙂 Ik fiets niet éen, ook niet twee, maar drie keer omhoog; vanaf iedere kant een keer. Dit levert een rit van 137 kilometer en 4400 hoogtemeters op, plus een officieel lidmaatschap van de Club des Cinglés du Mont-Ventoux (malloten van de Mont Ventoux). Het is een forse uitdaging, het wordt afzien, maar ik ga ervoor.

Toekomst voor kindslaven in Haïti

“Bestaat dat nog, kindslaven? In Haïti zeg je… Wat gek dat je daar nooit iets over hoort!” Een reactie die ik vorig jaar kreeg, en inderdaad: als je erover nadenkt is het bizar. Kinderen, die zich in een veilige omgeving horen te ontwikkelen. Die normaal gesproken spelenderwijs de wereld ontdekken en op school een fundament leggen voor later. In plaats daarvan zijn kindslaven uit geldgebrek door hun ouders verkocht aan rijkere families. Daar worden ze vervolgens geïsoleerd, uitgebuit en misbruikt. Wat is hun toekomst?
Ik ben heel blij dat ik me voor deze kinderen kan inzetten door simpelweg te fietsen, wat ook nog eens mijn meest favoriete bezigheid is. Na de twee beklimmingen van vorig jaar, doe ik er dit jaar een schepje bovenop: ik ga voor een beklimming vanaf alledrie de kanten. Alles voor het goede doel!

Sponsoren?

Wil jij me sponsoren? Klik dan op de volgende link om naar mijn persoonlijke pagina bij Sport for Others te gaan. Ieder groot én klein bedrag helpt om dichterbij m’n doel van € 2000 te komen.

Volgen

Voor onregelmatige updates van m’n voorbereidingen ben ik te volgen op StravaInstagram en deze weblog.

Ik hoop op jullie steun!!

Aartjan

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *