Werkplaats en afhaalpunt in Den Hoorn zh

Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending binnen NL € 3,95

Fietslift 57 kg (review)

Een fietslift gevonden op Marktplaats, nog nieuw in de doos, voor € 15. De man van wie ik hem kocht, vond het toch te ingewikkeld om ‘m aan het plafond te bevestigen. Toen een goede vriend van hem had voorgedaan(!) hoe je een fiets op z’n kop zet om eraan te klussen, was zijn conclusie dat dat ook prima voldeed.

Het is een hele degelijke fietslift (internet-bikes.com) waar wel 57 kg aan mag hangen. Dat is bijvoorbeeld handig voor de e-bike van mijn vrouw.

Ten opzichte van de fietslift in onze vorige schuur, bij ons vorige huis, is het voordeel dat het ene uiteinde van het touw naar de ene katrol en haak loopt en het andere uiteinde naar de andere. Zo kan je beide touwen tegelijk beetpakken om de haken tegelijkertijd te bedienen, of één van beiden om één kant te laten zakken of omhoog te trekken. De rem werkt altijd op beide touwen tegelijk: zodra je de touwen loslaat, blijft de fiets op die hoogte hangen. Ik kende het systeem niet en het was een heel borduurwerk om het touw overal goed doorheen te rijgen, maar het werkt ideaal!

Deze fietslift wordt onder diverse merknamen verkocht.

Diverse merknamen
fietslift

Een hele degelijke fietslift waar wel 57 kg aan mag hangen. Met twee touwen kan je de haken afzonderlijk of tegelijk ophijsen en laten zakken. Werkt ideaal!

→ Meer spullen voor fietsen

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *