Werkplaats en afhaalpunt in Den Hoorn zh

Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending binnen NL € 3,95

Vakantie

Simpelweg Fietsen is gesloten van 19 juli t/m 7 augustus. Bestellingen in de webshop worden op 8 augustus verzonden.

Tom’s Bike Trip

Als dit een website over fietsvakanties was, dan kon ik wel inpakken (pun intended). Deze week kwam ik terecht op TomsBikeTrip.com en wat deze Tom fietst en vooral blogt is indrukwekkend! Hij begon in 2006 en zijn inspanning sindsdien telt op tot een onwaarschijnlijk aantal berichten. Niet alleen over zijn ervaringen op de fiets, maar ook over de spullen die hij gebruikt, de voorbereidingen voor een fietsvakantie, specificaties van een goede toerfiets, de opkomst van bikepacking en ga zo maar door, uiteengezet in ellenlange blogs waarin hij werkelijk álles deelt wat iemand die op fietsvakantie gaat zich kan wensen. Ik heb me voorgenomen nooit meer iets te kopen zonder zijn reviews te raadplegen. Vergelijk zijn ‘spullen-pagina’ maar eens met die van mij. Ik kan alleen maar hopen dat mijn website ooit uitgroeit tot iets dat een beetje in de buurt komt.

In een recent bericht geeft hij een beschouwing van de afgelopen 17 jaar. Die gaat vooral over de ontwikkeling van zijn blog, hoe hij eerst de commerciële snelweg naar succes zocht, daar (noodgedwongen) van terugkwam en uiteindelijk toch in staat is om van ‘fietsen’ te leven. Het sleutelmoment is een boekpresentatie:

The author was espousing his vision of a world in which people took their passions and moulded them into freedom-generating livelihoods. Much of the advice related to implementation, but the most memorable broad concept was that of focusing on what people asked my help with. Lightbulb moment: could my blog’s comments and contact form submissions be the key to doing this sustainably and forever?

(…) I wanted a stable living that rewarded my skills in a principled way and connected directly with what I valued most in life.

Hier durf ik alleen maar van te dromen.

Om snel je weg te vinden op TomsBikeTrip.com klik je het menu open. Of lees gewoon de actuele berichten over zijn tocht door Australië en alles wat daarbij komt kijken.

Veel leesplezier! Kom je iets tegen dat je graag op simpelwegfietsen.nl zou terugzien? Laat het me weten.

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *