Werkplaats en afhaalpunt in Den Hoorn zh

Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending binnen NL € 3,95

Andere blogs over fietsen

Voor degenen die aan mijn blogs niet genoeg hebben en regelmatig ‘meer, meer, meer’ roepen: hieronder een paar andere blogs over fietsen waarvan ik kan genieten. Aanvullingen zijn ‘meer’ dan welkom!

  • Biketory – Een categorie op zichzelf met een eigenzinnige fietser die schrijft zoals hij praat en een al even eigenzinnige fiets die zelfs op Mastodon zit (“vraag me niet hoe”). Momenteel op de terugweg van Albanië naar huis. Buikpijn van het lachen!
  • Laat voor het eten – Blog van Piet Peeters over zijn fietsreizen, die ontzettend goed zijn gedocumenteerd: van voorbereiding tot materiaal en van routes tot prachtig geschreven dagverslagen. Liefhebber van LOTR ook nog, wat wil je nog meer.
  • Fietsers Afstappen – Blog van Walter Hoogerbeets met verhalen van fietsreizen, een heuse fietsfilosofie en recente pleidooien voor een langzamer leven.
  • Bike Snob NYC – De Amerikaan Eben Weiss leeft van zijn blog! Nou ja, hij heeft ook wat boeken over fietsen geschreven, dat helpt vast mee. Dagelijkse verhalen over fietsen in het drukke New York.
  • Grant’s Blog – De eigenaar van Rivendell Bicycle Works (U.S.) – LOTR en fietsen gaan goed samen kennelijk – schrijft een ongeveer maandelijkse blog over fietsen en andere zaken. Hij heeft zo zijn meningen, maar altijd vanuit een goed hart. Trouwens ook de schrijver van het boek Just ride, waarover ik eerder blogde.
Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *