Werkplaats en afhaalpunt in Den Hoorn zh

Levertijd 1-2 werkdagen

Verzending binnen NL € 3,95

Black Friday

Moe van Black Friday? Ik had me voorgenomen er niet aan mee te doen. Dus had Simpelweg Fietsen geen kortingsacties, ging ik zelf niet op zoek naar de ‘beste deals’ en heb ik niets gekocht, tenzij misschien bij toeval. Eerlijk gezegd zag ik een beetje op tegen alle reclame en de hele koopjesjacht rond Black Friday, maar het is me alles meegevallen. Sterker nog, ik heb er een positief gevoel aan overgehouden. Waarom?

Duurzame merken geven steeds meer hun eigen draai aan Black Friday, en zo kwam ik onder m’n eigen merken heel wat goede initiatieven tegen:

Groothandel PENDLR is steeds intensiever met duurzaamheid bezig en maakte van de gelegenheid gebruik om de aandacht te vestigen op alle duurzame producten in het assortiment. En dat zijn er dus best veel, waaronder dit zadel van Brooks, de kettingsloten en bagagedragerkussens van Urban Proof en eigenlijk alles van Schwalbe.

Klean Kanteen maakte een mooi statement tegen kortingen:

Okimono maakte met ‘Less Is More’ een ode aan de strijd tegen overconsumptie. Het ‘Less Is More’-shirt bevat een QR-code die je steeds naar het nieuwste en laatste Okimono ontwerp op de website brengt. Zo heb je eigenlijk altijd het nieuwste Okimono-shirt aan.

Spurcycle hield weliswaar een magazijnuitverkoop, maar hun grootste kortingsactie valt rond Halloween met de verkoop van Frankenbells: exemplaren van de Spurcycle Original Bell met kleine schoonheidsfoutjes. In plaats van deze weg te gooien, worden ze met korting verkocht en gaat 10% van de opbrengst naar goede doelen.

En zo maakte Black Friday me behoorlijk trots op de zorgvuldig uitgekozen merken die hier intussen zijn te vinden. Op Simpelweg Fietsen koop je zonder korting en draagt jouw geld bij aan een leefbare planeet.

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *